lezing kinderrechtencommisaris

Gezinsbond Fusie Ninove

‘Kinderrechten uit de kinderschoenen”
Lezing door Brun
o Vanobbergen

Kinderen en hun opvoeding: het is een thema waarover zowat iedereen een eigen mening, een eigen idee heeft en we stellen vast dat nogal wat mensen zich zorgen maken. Opvoeders hebben het zwaar te verduren. In heel deze hetze over kinderen en hun opvoeding worden kinderrechten vaak met de vinger gewezen. Kinderrechten zouden verantwoordelijk zijn voor het type kind waarover we ons vandaag zorgen maken.
Maar is dit ook zo? Welke misverstanden leven er over kinderen en hun rechten? Maar bovenal: hoe kunnen we over opvoeding vanuit een kinderrechtenperspectief zinvol denken?   Een boeiende lezing, die je niet mag missen!

WANNEER? Dinsdag 17 oktober 2017
Deuren open vanaf 19.30u,  aanvang om 20.00u stipt.

WAAR? CC De Plomblom, Graanmarkt,  12 te Ninove

KOSTPRIJS? Leden van de Gezinsbond betalen 5 euro/pp
Niet-leden betalen 10 euro/pp

PRAKTISCH Info en reserveren kan u via lvandermijnsbrugge@hotmail.com
en/of tel. 0476/ 42 35 29 of 054/ 32 30 63

Door overschrijving op rek.nr. BE 98 9794 3457 8593 van Gezinsbond – Fusie Ninove, met vermelding Bruno Vanobbergen, lid ( lidnr. opgeven) of niet-lid