Gin Tasting 2018

Deze keer varen we mee met de gin-hype die nog steeds in opmars is. Op vrijdag 27 april organiseren we een tasting onder begeleiding van een professional voor alle gin liefhebbers. Geen betere manier om uw weg te vinden in het uitgebreide aanbod dan door effectief zelf te proeven en te combineren. Tijdens de proeverij worden we meegenomen in een reis door de geschiedenis van Gin. Tijdens de tasting worden er een 10 tal gins in de kijker gezet. U kan deze puur proeven of in combinatie met de aanbevolen tonics en garnituur. Aangezien de gins reeds een tijdje hip zijn, zullen we ook enkele onbekendere gins proeven. Het is de bedoeling dat we zeker wat meer leren (en proeven) over de verschillende combinaties met verschillende tonics en garnituren. Het belooft in ieder geval een boeiende en leerrijke tasting te worden.

Trefpunt Winnik, Bokkendries 9, 9400 Denderwindeke

Meer info via Bart Barbieur 0473/31 37 08 bartbarbieur@hotmail.com