Typisch Tieners

Gezinsbond fusie Ninove
i.s.m. Huis van het Kind Ninove

stelt voor op
dinsdag 23 oktober 2018
een interessante en boeiende avond

Typisch Tieners,
 

Tijdens de tienerjaren van je kroost kan het er pittig aan toegaan.

Er komt in een recordtijd zó veel op je af, dat je misschien af en toe het noorden kwijt raakt.

Sarah Van Gysegem schrijft als redacteur van BOTsing al zestien jaar over de opvoeding van tieners en mocht al deze ervaring bundelen in het pedagogisch handboek ‘Typisch Tieners’.

Sarah is zelf mama van drie (waaronder twee volbloed pubers) en doet graag haar verhaal over alles wat zo typisch is aan tieners.

Een verhaal over wispelturige hersenen en hormonen, draaiende ogen, slaande deuren en verschillende keren de eerste keer. Ze geeft eenvoudige tips om het samenleven met tieners vlot te laten verlopen,  maar snapt perfect dat het niet altijd evident is om die tips toe te passen.

‘Tieners opvoeden is af en toe stevig de mist ingaan. Beseffen dat dit mag, en dat het overal wel iets is, kan ongelooflijk veel deugd doen.’

Locatie:                CC De Plomblom, Graanmarkt Ninove

Onthaal:              vanaf 19u30. De lezing start om 20 uur.

Prijs:                     3 € voor de leden van de Gezinsbond/  5 € voor niet-leden

Inschrijven           via mail
lvandermijnsbrugge@hotmail.com of tel. 0476/42 35 29
huisvanhetkind@sociaalhuisninove.be en/of tel. 054/31 32 45

Inschrijving is pas definitief na overschrijving van het inschrijvingsgeld op het rekeningnr. BE98 9794 3457 8593  met vermelding van de naam, aantal personen, en lidnummer met referentie “typisch tieners”. Iedereen die interesse heeft in dit onderwerp is van harte welkom! Ook bijvoorbeeld samen met je tieners. Het wordt een leuke, pittige avond met veel herkenbare anekdotes, uit het leven gegrepen.

V.U. Gracienne De Bruyn, Kouterbaan  44 te 9400-Ninove