garageverkoop

 

REGLEMENT

INSCHRIJVEN

 Een goede omschrijving van de artikels, hoe meer kans op geïnteresseerde kopers

Bij verzenden akkoord met het reglement

Kostprijs 5€  voor gezinsbondleden of 6€ voor niet-leden.

De inschrijving is geldig na overschrijven van het bedrag op BE90 4399 0984 4232 met melding ‘garageverkoop verkoopsadres’

De deelnemers aan de garageverkoop ontvangen

  • signalisatie en ballonnen: deze worden afgehaald op 30 september tussen 7u en 10u op het speelterrein Wenteka bij de organisator. Deze attributen worden geplaatst op een voor de kopers goed zichtbare plaats op het privaat domein, gedurende de activiteit van de garageverkoop. Na de activiteit (16u) moeten de signalisatie teruggebracht worden naar de organisator op het speelterrein waar de waarborg van 2,5€ (incl in de inschrijvingsbedrag) kan teruggekregen worden op voorwaarde dat de signalisatie in goede staat verkeerd.
  • een affiche van deelname. Na een complete inschrijving zal de affiche  bij de deelnemers in de bus gestoken worden. Deze kan op een zichtbare plaats opgehangen worden zodat voorbijgangers, mogelijke kopers, warm gemaakt worden.

💡  Hoe meer deelnemers in eenzelfde straat, hoe meer kans dat mogelijke kopers aan je deur passeren. Maak je buren maar warm!

Een lijst van de deelnemers, samen met een overzicht van de goederen die zij te koop aanbieden, kan worden afgehaald op 30 september op het speelterrein Wenteka, Bokkendries 9, Denderwindeke achter Trefpunt bij de organisator, online geraadpleegd worden via www.gezinsbonddenderwindeke.be en facebookpagina gezinsbond Denderwindeke

Indien je nog vragen hebt, contacteer Sofie.vandeweerd@yahoo.com